Döbbenet: ellopkodták a tiszaföldvári Betlehem legtöbb darabját

Megosztás

Nyolc éve gazdagítja városunk kultúráját a csodaszép Betlehem, de a jelek szerint valakiknek nagyon megtetszett, az alkotók a keresésére indultak.

Bár az, ami történt, vélhetően nem egyetlen nap műve volt. A Földvári Hírlap közölte a részleteket a sajnálatos eseményekről. “KEDVES JÓAKARATÚ EMBEREK!

2015-ben a Vadárvácska Óvoda, a Városi Művelődési Ház, a Városüzemeltető Nonprofit Kft., valamint egy jószívű helyi vállalkozó közös munkájaként készült el az azóta is minden karácsonykor felállított TISZAFÖLDVÁRI BETLEHEM.

Az idei évben is szerettük volna használni ezt a kedves kis elemet a Karácsonyi Faluban, ám sajnálatos módon eltűntek a figurák és a jászol belőle! A raktár, amiben tároltuk ezeket, időközben többek által is “látogatott” lett és talán valaki nem is sejtette, mit is tesz és visz – és hová….

Kérjük, hogy akiknek van tudomása a mézeskalács kinézetű bájos figurák hollétéről, az közölje velünk (akár névvel, akár név nélkül), mi örömmel érte megyünk. … és még egy kis banános szaloncukrot is fel tudunk érte ajánlani.

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK A VÁROSLAKÓK JÓINDULATÚ SEGÍTSÉGÉT!

Forró drót: 06 56 470 020 (Városi Művelődési Ház)

Dobróka András intézményvezető” – így a közlemény.

Mindezt azután, hogy éppen tegnap olvashattuk a Szol24-en is, hogy Szolnokon egy csodaszép karácsonyi dekoráció, egy szarvas tűnt el, de szerencsére végül megkerült.

Kapcsolódó cikkek